Troostrijke attenties

Een cadeautje bij een condoleancebezoek is een tastbaar bewijs van medeleven. Levamentum heeft de mooiste troostrijke attenties verzameld. Voor kinderen zijn er speciale cadeautjes.

Wilt u de cadeautjes in het echt zien? Maak dan een afspraak en kom langs bij Levamentum. U kunt alle artikelen online bestellen. Artikelen die op voorraad zijn heeft u binnen een of twee dagen            al in huis. Voor andere is de levertijd maximaal een week. 

Betalen gaat eenvoudig met Ideal.  Hieronder enkele cadeautjes:

                                                                   

                   

 houten hartje met blanco brief     eenvoudig (kleur) boekje           windlicht, door kinderen zelf in te kleuren     wenssteen met vlinder    handgemaakte kaars met vlinder

 

Bewaarkoffer voor kinderen

Voor kinderen in de rouw heeft Levamentum een prachtig bewaarkoffertje . De inhoud kunt u zelf samenstellen, precies passend bij de leeftijd van het kind. De mooi afgewerkte koffer is                      37 cm lang en 10.5 cm diep. De prijs is afhankelijk van de inhoud en varieert van  € 25,00 tot € 39,95. U kunt de koffer online bestellen bij Levamentum. Het is handig als u van tevoren even              contact opneemt, omdat de vulling maatwerk is.